+31 6 10134971 info@buitenkansmiddelaar.nl

Arbeidsmatige dagbesteding/Werken

Bij Buitenkans Middelaar wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden. In onze veilige, vertrouwde en zeer groene omgeving wordt gewerkt door middel van groepsbegeleiding. We werken vanuit een gestructureerd gevarieerd dagprogramma aan persoonlijke doelen die voorafgaand aan de begeleiding in een zorgplan worden opgesteld. Dit alles met het oog op het individu.

Ontspannen sfeer

In onze mooie, ruime, groene omgeving werken we in een ontspannen sfeer. We bieden verschillende activiteiten zodat iedere deelnemer aan de slag kan. Denk hierbij aan het verbouwen van groenten, het verzorgen van dieren, koken, bakken, tot het maken van insectenhotels.

Tussen al het werken door drinken we gezamenlijk koffie en wordt de lunch samen bereid en genuttigd.

De opgedane ervaring bij Buitenkans Middelaar toont ook aan dat de student kan samenwerken met anderen, empathie heeft voor mens, dier en natuur en ook beschikt over basisvereisten om een baan te behouden, zoals op tijd opstaan en op het werk verschijnen. Ook zelf een voedzame en gezonde lunch maken is een waardevolle basisvaardigheid.
Omdat we voor iedere student een individueel leerplan opstellen is de kans op uitval klein; je leert op je eigen niveau en werkt aan je persoonlijke doelen. Wij zorgen voor een fijne en veilige omgeving met goede begeleiding. We willen dat je graag naar onze boerderij komt. Bij ons ben je geen nummer zoals op een grote school waar je opgaat in de massa. Wij kennen je bij naam en weten wat je doelen zijn!

Buitenkans Middelaar - Arbeidsmatige dagbesteding
Naar de inhoud springen