+31 6 10134971 info@buitenkansmiddelaar.nl

Jeroen van der Loop en Jojanneke Nagels

Wie wij zijn? Wij zijn Jeroen van der Loop en Jojanneke Nagels, de trotse eigenaren van Buitenkans Middelaar.

Samen met onze drie zoons Joris, Abel en Olaf hebben wij het voorrecht om op deze prachtige plek te wonen en zijn wij Buitenkans Middelaar gestart.

Buitenkansmiddelaar - Dierenverzorging 4

Jojanneke Nagels

Ik werk ruim 12 jaar als docent dierverzorging met specialisatie vachtverzorging.
Als boerendochter is hard werken mij met de paplepel ingegoten. Met een grote liefde voor zowel dieren als voor mensen is Buitenkans Middelaar voor mij de perfecte baan. Ik deel graag mijn passie voor het vak en als echte doener hecht ik veel waarde aan een goede balans tussen theorie- en praktijklessen. 

info@buitenkansmiddelaar.nl
06 10134971

Jeroen van der Loop

Ik werk al ruim 25 jaar als docent hovenier, het buitenleven is dus wel aan mij besteed. Mensen beschrijven mij als een vrolijk, zorgzaam persoon met een goed gevoel voor humor. Studenten ervaren mij als een docent die duidelijk is, zonder poespas. Ik heb een grote liefde voor de wielersport en haal veel voldoening uit het delen van mijn passie met anderen.

info@buitenkansmiddelaar.nl
06 14547666

Buitenkansmiddelaar - Groenonderhoud 1

“Geluk kan je vermenigvuldigen door het te delen! En dat willen we met Buitenkans Middelaar!”

Missie

Buitengewoon onderwijs op een buitengewone plek met als doel een ‘het-kan-dus-wel’ ervaring te bieden voor jongeren in de MBO-leeftijd die (tijdelijk) binnen het reguliere onderwijs niet op hun plek zijn

Buitenkansmiddelaar Racket
Buitenkansmiddelaar Dart

Visie

Wij vinden dat iedereen van waarde is. Jongeren dit inzicht bieden is essentieel om vervolgens de maximale potentie naar boven te halen, te benutten en het vertrouwen in het ‘het-kan-dus-wel’ laten ontstaan.

Ons onderwijs is gericht op de individuele behoefte van de student omdat niemand op dezelfde wijze leert en niemand er alleen voor hoeft te staan. Elke stap in de persoonlijke groei telt en begeleidt de student naar het gevoel te kunnen werken vanuit autonomie en intrinsieke motivatie richting zijn/ haar plek in de maatschappij.

Ga naar de inhoud