+31 6 10134971 info@buitenkansmiddelaar.nl

Vacatures Buitenkans Middelaar

Interesse in een leuke baan bij ontwikkelboerderij Buitenkans Middelaar? Ontwikkelboerderij Buitenkans in Middelaar ziet graag je open sollicitatie tegemoet, zodat we je gegevens bij de hand hebben als er een vacature beschikbaar komt.

Ontwikkelen

Onze ontwikkelboerderij is gericht op kinderen en jongvolwassenen die (tijdelijk) niet op hun plek zijn in het reguliere onderwijs én voor jongeren met een vermeende afstand tot de arbeidsmarkt.

We bieden deze mensen een mooie plek waar ze werken aan hun persoonlijke ontwikkeling door fysiek bezig te zijn op de boerderij. Van wroeten in de aarde, heggen snoeien, schapen scheren tot aan het verzorgen van onze grote parkieten of het gras maaien; het komt allemaal aan bod!

Buitenkans Middelaar werkt hiervoor samen met ORBG-opleidingen, een erkende opleidingsorganisatie in het MBO-onderwijs (Brinnummer 30XG). Wij begeleiden, zij houden toezicht en verzorgen de examinering. Zo behaalt de student een landelijk CREBO-erkend diploma.

Wanneer leerlingen tijdelijk uitvallen in het reguliere onderwijs kunnen zij bij ons terecht in wat wij noemen een ‘time-out traject’. Een time-out traject heeft als doel: terugkeer naar school en voorkoming van definitieve schooluitval.
Ontwikkelboerderij Buitenkans Middelaar - Bram de hond

Skip to content