+31 6 10134971 info@buitenkansmiddelaar.nl

Een Buitengewoon eerste schooljaar bij Buitenkans Middelaar

Een Buitengewoon eerste schooljaar bij Buitenkans Middelaar zit er op!

Wauw… wat zijn we onder de indruk van het afgelopen schooljaar. We begonnen in september met onze eerste student, en al snel sloten er meer aan. We zijn ontzettend trots op alle resultaten die de Buitenkanspakkers hebben geboekt.

Dier
In september 2021 zijn we van start gegaan met Buitenkans Middelaar. Een klein groepje studenten van de opleiding Dierverzorging kwam hier om een time-outtraject te volgen of om hun diploma te behalen. In het voorjaar van 2022 hebben onze eerste twee Buitenkanspakkers hun diploma behaald! Verder keert een student komend schooljaar weer terug naar school en bereiden drie andere studenten zich voor op hun Proeve van Bekwaamheid.

Groen
Ook zijn we in maart 2022 van start gegaan met de Groenopleiding. Studenten met groene vingers gaan onder leiding van Jeroen aan de slag met onder andere tuinen mooi maken, snoeiwerkzaamheden en bosmaaien. Er zijn vier studenten ingestroomd en hiervan keren twee studenten volgend schooljaar terug naar school. De andere twee studenten zullen hun traject bij Buitenkans Middelaar vervolgen en werken richting een diploma voor Medewerker Hovenier niveau 2.

Naast dit alles kwam de verbouwing van de leslokalen tot een einde en zijn wij verschrikkelijk blij met het resultaat. Wat een fijne plek is het geworden. We hebben geweldige open dagen gehad met 250 bezoekers, wat onze verwachtingen uiteraard zeer overtrof.

Nu gaan we, na een schooljaar keihard werken, genieten van een zeer welverdiende vakantie. Lekker opladen om volgend schooljaar nog beter en nog mooier maatwerk te kunnen leveren

Ga naar de inhoud